Головне управління житлово-комунального господарства оголошує про намір передати в оренду майно комунальної власності територіальної громади м. Борисполя Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Зміни до Детального план території, обмеженої вулицями Головатого, Привокзальна, Карла Маркса у м. Бориспіль Київської області» Програма Тижня духовності і культури з нагоди відзначення Дня Хрещення Київської Русі-України та вшанування пам’яті рівноапостольної княгині Ольги Про скликання п’ятдесят дев’ятої сесії міської ради Увага! Бориспільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Київської області повідомляє про зміну рахунків у зв’язку зі зміною структури та ліквідацією До уваги мешканців міста графік запланованих відключень електропостачання у липні з метою виконання робіт по обслуговуванню електричних мереж Інформація про переможця конкурсу на право укладення договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Бориспіль Головне управління житлово-комунального господарства оголошує про намір передати в оренду майно комунальної власності територіальної громади м. Борисполя Бориспільський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області повідомляє про відкриті вакансії державних виконавців Головне управління житлово-комунального господарства оголошує про намір передати в оренду майно комунальної власності територіальної громади м. Борисполя Головне управління житлово-комунального господарства повідомляє про допущену помилку в оголошенні Про скликання п’ятдесят дев’ятої позачергової сесії міської ради Запрошуємо громадян пройти безкоштовний навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»! Головне управління житлово-комунального господарства оголошує про намір передати в оренду майно комунальної власності територіальної громади м. Борисполя До уваги бориспільчан: програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» Повідомлення про завершення процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території, обмеженої вулицями Саксаганського, Анни Ахматової, Академіка Богомольця, Пирогова у м. Бориспіль Київської області» Запрошуємо на святкові заходи до Дня Конституції України та Дня молоді Відділ ведення Державного реєстру виборців під час виборчої кампанії працюватиме у вихідні дні Мінекономрозвитку запрошує український бізнес та неурядові організації до участі в програмі Global Best Practice Programme «ЕКСПО-2020» Запрошуємо громаду долучитися до покладання квітів до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни В Україні Запрошуємо на заходи, приурочені до святкування Дня Конституції України та Дня молоді! Про скликання п’ятдесят восьмої сесії міської ради Програма заходів міського свята "Випускник 2019" КСЕНІЯ ІДРІЧАН – ЛАУРЕАТ ПРЕМІЇ ІМЕНІ ПАВЛА ЧУБИНСЬКОГО БОРИСПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ У 2019 РОЦІ Головне управління житлово-комунального господарства оголошує про проведення конкурсу на право укладення договору оренди майна комунальної власності територіальної громади м. Борисполя Головне управління житлово-комунального господарства повідомляє про переможця конкурсу на право укладення договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Бориспіль Головне управління житлово-комунального господарства повідомляє про переможця конкурсу на право укладення договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Бориспіль Головне управління житлово-комунального господарства повідомляє про переможця конкурсу на право укладення договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Бориспіль Головне управління житлово-комунального господарства повідомляє про переможця конкурсу на право укладення договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Бориспіль Головне управління житлово-комунального господарства оголошує про проведення конкурсу на право укладення договору оренди майна комунальної власності територіальної громади м. Борисполя за адресою: територія Олесницького озера по вул. Київський Шлях дерев`яні альтанки із захисними ролетами Головне управління житлово-комунального господарства оголошує про намір передати в оренду майно комунальної власності територіальної громади м. Борисполя Оголошення про проведення будівельних робіт мереж електропостачання до притулку для тварин в м. Бориспіль по вул. Гоголя, 63 Головне управління житлово-комунального господарства оголошує про намір передати в оренду майно комунальної власності територіальної громади м. Борисполя Запрошуємо громаду на мітинг-реквієм до дня вшанування пам’яті членів екіпажу літака АН-30Б, який було збито терористами над Слов’янськом у 2014 році Запрошуємо на міжнародні змагання з хокею на траві До уваги виборців! З 24 травня по 15 липня 2019 року до відділу ведення Державного реєстру виборців подаються заяви про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси Інформація щодо відшкодування витрат на зубопротезування для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи Графік проведення щорічних звітів керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти міста за 2018/2019 навчальний рік Відділ ведення Державного реєстру виборців інформує Управління освіти і науки оголошує проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Бориспільського навчально-виховного комплексу «Ліцей «Дизайн-освіта» імені Павла Чубинського – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів» Головне управління житлово-комунального господарства повідомляє про допущену помилку в реквізитах До уваги мешканців міста графік запланованих відключень електропостачання у червні з метою виконання робіт по обслуговуванню електричних мереж Запрошуємо на міські заходи до Міжнародного дня захисту дітей До уваги жителів будинків по вул. Володимира Момота № 40 та № 44! Головне управління житлово-комунального господарства оголошує про проведення конкурсу на право укладення договору оренди майна комунальної власності територіальної громади м. Борисполя площею 588,7 кв. м за адресою: вул. Київський Шлях, 124 Головне управління житлово-комунального господарства оголошує про проведення конкурсу на право укладення договору оренди майна комунальної власності територіальної громади м. Борисполя площею 77,5 кв. м за адресою: вул. Київський Шлях, 27 Головне управління житлово-комунального господарства оголошує про проведення конкурсу на право укладення договору оренди майна комунальної власності територіальної громади м. Борисполя площею 58,3 кв. м за адресою: вул. Київський Шлях, 27 Головне управління житлово-комунального господарства оголошує про проведення конкурсу на право укладення договору оренди майна комунальної власності територіальної громади м. Борисполя площею 15,6 кв. м за адресою: вул. Київський Шлях, 27 Головне управління житлово-комунального господарства оголошує про намір передати в оренду майно комунальної власності територіальної громади м. Борисполя Фестиваль сучасної музики "Музичний компот" запрошує усіх бажаючих!

Участь у семінарі «Захист персональних даних»

14 травня адміністратори Центру надання адміністративних послуг міста Борисполя Марина Пасько, Олена Головко та начальник архівного відділу Бориспільської міської ради Марія Довгенко взяли участь у короткотерміновому тематичному семінарі «Захист персональних даних».
Під час семінару відбувся тренінг «Виконання розпорядниками вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», заслухані лекції: «Особливості захисту персональних даних в сучасному кіберпросторі», «Персональні дані: основні аспекти та український контекст Закону України «Про захист персональних даних».
Захід проводився Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування при Київській обласній державній адміністрації спільно із Центром демократії та верховенства права.
У семінарі взяли участь державні службовці структурних підрозділів Київської обласної державної адміністрації, райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад, посадові особи органів місцевого самоврядування та інші. За результатами навчання учасникам вручені сертифікати.